Ontwikkeling met oog voor kwaliteit

Loenen aan de Vecht Oud Over

Invasto heeft de Rijksmonumentale buitenplaats Vegtlust gerenoveerd door het toevoegen van een 7e 'penthouse' appartement en een lift. Een omvangrijke klus waarbij ook overige appartement zijn gerenoveerd, het gezamenlijke trappenhuis en de parktuin een aantrekkelijkere indeling heeft gekregen met meerdere zitjes aan het water en verdubbeling van het aantal parkeerplaatsen. Natuurlijk alles in samenwerking met partijen die een warm hart dragen voor monumentaal vastgoed.

850 m2 m² 2022 architect Vlaardingerbroek Houtman Bouwbedrijf TIB Lindeberg

Breukelen Straatweg

Invasto heeft het voormalige ING kantoor in Breukelen gerenoveerd en verduurzaamd door het pand weer een open en transparant karakter te geven. De begane grond is weer één grote ruimte en op de eerste verdieping is een logische nieuwe indeling gerealiseerd voor kantoordoeleinden. Op het achtergelegen parkeerterrein zijn 4 extra parkeerplaatsen met laadpaal gerealiseerd. Mede door zonnepanelen heeft het pand momenteel een energielabel A+. Inmiddels is het pand volledig verhuurd aan Thuiszorg het Centrum.

691 vvo m² 2023 Coen Hagedoorn Bouwgroep Bosch Hoeveniers TIB van Lindeberg

Zaltbommel multifunctionele bedrijfsruimte

In Zaltbommel op industrieterrein de Wildeman werd een multifunctionele bedrijfsruimte gebouwd op een zichtlocatie vanaf de provinciale weg. Het object bestaat uit circa 1.750 m² bedrijfsruimte op een perceel van circa 5.000 m², lengte ca 70 meter, 25 meter breed en 9 meter hoog. Op het geïsoleerde fundament werd een staalconstructie geplaatst met kraanliggers en een 2,5 ton’s bovenloopkraan. Zowel dak als gevels werden voorzien van hoogwaardige isolatiepanelen. Toegang tot de hal middels loopdeuren en 2 geïsoleerde overheaddeuren. In het plan is een voorziening opgenomen om later aan de voorzijde uit te breiden met een kantoorpand. Dit project is in 2017 verkocht aan vastgoedmaatschappij G. van Doesburg.

1750 m² 2015 Botec bedrijfsruimtebouw

Weesp Hoogstraat

Invasto heeft in december 2020 het voormalige politiekantoor in Weesp aangekocht en zal worden ontwikkeld naar een kinderdagverblijf.
Er is een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Kindergarden Nederland BV.

820 m² Coen Hagedoorn bouwgroep Kindergarden Nederland BV First Lines architect

In portefeuille

77510

(Her)ontwikkeld

24.775

Grond/perceel oppervlakte

181850

In portefeuille

77510

(Her)ontwikkeld

24775

Grond/perceel oppervlakte

181850